Start jouw desinfectie bedrijf in samenwerking met Biodutch en neutraliseer bacteriën, schimmels en (virussen).

Nu veel bedrijven op omvallen staan, komt Biodutch met een doorslag in de schoonmaak industrie! Europa zit momenteel in een noodsituatie. De besmettingen lopen op, en een oplossing in zicht is er nog niet? Wel dus! Met Biodutch kan jij in jouw regio in verschillende sectoren aan de slag, desinfectie is nog nooit zo nodig geweest!

Voorbeeld van sectoren en industrieën waar jij aan de slag kan!

Sectoren en industrieën

Winkels, kantoren en publieke ruimtes

Openbare ruimtes kunnen duizenden ziektekiemen huisvesten. Lichtschakelaars, deurgrepen, touchscreens, handdrogers, gemeenschappelijke koffieapparaten, gootsteenkranen, menukaarten, zeep dispensers, winkelwagentjes, liftknoppen, hotelkamers, speeltuinen, geldautomaten – noem maar op, er nestelen waarschijnlijk ziektekiemen op dat soort plekken en objecten. Bedenk hoeveel oppervlakken u elke dag aanraakt. Als je het aanraakt, hebben verschillende andere mensen het waarschijnlijk eerder aangeraakt. Met de hulp van Biodutch kunt u  de meeste ziektekiemen (bacteriën/schimmels/(virussen) neutraliseren.

Transport & openbaar vervoer

Desinfectie in de transport & reis branche

In Nederland maken dagelijks 1 miljoen mensen gebruik van het openbaar vervoer. Als u in een grote stad woont, is de kans groot dat u het openbaar vervoer dagelijks of vaak gebruikt. Het is waarschijnlijk zo opgenomen in uw woon-werkverkeer of dagelijkse routine, dat het automatisch is geworden en, u er niet bij stilstaat. Probeer terug te denken toen u voor het eerst met het openbaar vervoer begon te reizen, en u in de metro, bus, tram, taxi of de trein in stapte met honderden reizigers in een kleine ruimte, ademend, hoestend en transpirerend. Als je bedenkt dat 80% van de bacteriën wordt overgedragen door de handen en 76 van de 100 mensen hun handen helemaal niet wassen of geen zeep gebruiken, zou je daar een reden voor kunnen hebben om het openbaar vervoer (OV) te desinfecteren, om kruisbesmettingen te voorkomen.

En mocht u denken dat u veilige bent als u een taxi, taxibus, aangepast vervoer, Uber of een huurauto neemt, niets is minder waar! Dit soort vervoersmiddelen hebben verschillende contactpunten. Deze blijken een bron van ziektekiemen te bevatten zoals veiligheidsgordels, de versnellingspook, deurgrepen en raam knoppen.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg staat onder druk om ziektekiemen te bestrijden die ziekenhuisinfecties veroorzaken, zoals stafylokok, MRSA, hiv-1, coronavirus en hepatitis A.

Veel medische instellingen en schoonmaak bedrijven gebruiken bleekmiddelen zoals chloor, en andere veelvoorkomende ontsmettingsmiddelen. Helaas creëert bleekmiddel een gevaarlijk bijproduct genaamd THM en schadelijke dampen met bijwerkingen die effect hebben op mens dier en milieu.

Biodutch gebruikt een schonere oplossing die CTGB-geregistreerd en goedgekeurd is voor

 • Ziekenhuizen
 • Laboratoria
 • Revalidatiecentra
 • Medische apparatuur
 • Klinieken en apotheken
 • Bejaardentehuizen/Zorgcentra's
 • Huisartsen praktijken
 • Tandarts praktijken
 • Fysiotherapie praktijken

Kinder opvangdesinfectie om uw dierbare kinderen te beschermen

Kinderopvang voert altijd al een zware strijd tegen ziektekiemen (bacteriën, schimmels) en (virussen). Publieke voorzieningen kunnen hun reputatie snel en negatief beïnvloed worden door een ziekte uitbraak. Biodutch kan een snelle, betaalbare en effectieve behandeling bieden om ziektekiemen in klaslokalen, speelkamers, speelgoed, toiletten en in aangepast vervoer te elimineren.

De grote ironie is dat gezondheids- en fitnessfaciliteiten zoals sportscholen, spa’s en sportcomplexen meer ziektekiemen kunnen verspreiden naar klanten en personeel dan veel andere bedrijven. Dit leidt vaak tot uitbraken van COVID-19, griep, MRSA en voetschimmel en andere micro organismen.

Bloot stelling aan deze schadelijke ziektekiemen of onbehandeld laten, kunnen deze faciliteiten riskant zijn voor atleten, trainers en werknemers

De service van Biodutch gebruikt een biologisch desinfectiemiddel dat effectief en efficiënt ziektekiemen neutraliseren COVID-19, verkoudheid ,griep, voetschimmel, MRSA en vele andere besmettingen veroorzaken.

Maak van uw fitness faciliteiten een gezonde plek

 • Fitnesstoestellen
 • Oppervlakken
 • Kleedkamers
 • Ruimtes
 • Wanden
 • Toiletten
 • Lockers

De medewerkers van Biodutch zijn professioneel opgeleid in het desinfecteren van commerciële ruimtes. Onze werknemers zijn hoffelijk, professioneel en efficiënt.

Bedrijven die door ons behandeld zijn, zijn Biodutch – gecertificeerd. Dit geeft uw medewerkers, klanten en bezoekers de zekerheid dat uw bedrijf veilig is.

Begin vandaag nog door een gratis offerte aan te vragen. Een vriendelijke collega helpt u graag verder!